H♥tello – Poleanne Vluggen

Deze vrouwelijk H♥tello is echt een power woman! Tijdens het HotelloTOP Year Event 2012 werd Poleanne Vluggen (HHM ’97) namelijk verkozen tot Hotello of the Year. De verkiezing stond in lijn met het thema; ‘SHEconomy, what she can do for your business‘. Ze was verkozen tot winnares vanwege haar passie en kennis op het gebied van diversiteit, en haar inzet hiervoor. Binnen zowel haar voorgaande banen als haar huidige baan als Vice President Human Resource BeNeLux bij Accor, zet zij zich hier volledig voor in. Eén van de prijzen die Poleanne won toen ze verkozen werd tot Hotello of the Year 2012, was dat ze een ‘exclusively designed’ pak mocht uitzoeken bij SheSuit. Zou ze deze nog dragen en wat houdt haar tegenwoordig bezig?

 • Wat is jou het meeste bijgebleven van jouw tijd op de hotelschool?

Laat ik beginnen met dat ik  4 fantastische jaren heb gehad waar ik met veel plezier aan terug denk. Wat me het meest is bijgebleven is toch wel mijn stage in Disneyland Parijs met heel veel leuke en mooie momenten, maar het was ook een harde leerschool. Ik ben er soms tegen mezelf aangelopen en ik heb er geleerd om te gaan met teleurstellingen.

 • Wat wil jij de (toekomstige) Hotello’s meegeven?

Be your unique you’, heb lef om dingen anders te doen en durf te dromen!

 • Wat is jouw definitie van een ware Hotello?

Ik denk dat we een gezamenlijke gemene deler hebben die alles te maken heeft met ambitie, passie en bevlogenheid

 • Vind jij jezelf een ware Hotello?

Ja en nee, als 8-jarige wist ik al zeker dat ik naar de hotelschool wilde, omdat gastvrijheid mijn grote passie is. Dus in die zin ben ik zeker een ware hotello. Aan de andere kant volg ik absoluut niet de gebaande paden, doe de dingen graag net iets anders en zeggen mijn vrienden dat  ik een beetje a-typisch ben!

 • Wat is jouw definitie van gastvrijheid/hospitality?

Magic moments’ creëren door oprecht contact!

 • Wat is jouw grootste succes?

Accor heeft me de ruimte gegeven om Human Resources op een eigenwijze en innovatieve manier op de kaart te zetten die direct bijdraagt aan het succes en de groei van de medewerker en Accor. Maar de grootste successen zitten in de kleine dingen!

 • Wat is jouw grootste mislukking?

Tja, dat zijn er zoveel geweest. Maar goed, zonder mislukking geen succes, dus in the end zie ik het niet als mislukking, maar meer als trial and error!

 • Waar ben je het meest trots op (binnen of buiten je werk)?

Ik ben gek op skiën en was ongelooflijk trots toen ik mijn drie kids breed lachend in een enorme sneeuwbui de piste af zag komen en ze vervolgens gezamenlijk hand in hand naar onze vaste lunchtent liepen.

 • Waar mogen we jou ’s nachts gastronomisch mee wakker maken?

Je mag me wakker maken voor de andijviestamppot van mijn moeder!

 • Waar zie jij jezelf over 10 jaar (werken)?

In ieder geval in een bedrijf waar EGO geen rol speelt, enorme veranderingen noodzakelijk zijn en medewerkers direct invloed hebben op het succes van de organisatie. Daarnaast zou ik heel graag een tijdje ski-juf willen zijn!

 • Wat is jouw visie op het thema HTYE – EGO: use it or lose it?

Some people definitely have to lose it! Persoonlijk ben ik van mening dat wanneer je je ego op de juiste manier en flexibel inzet dit zeker kan bijdragen tot succes. Dit vraagt wel enige zelfreflectie en het vermogen je ego aan de kant te kunnen zetten om anderen te laten groeien.

 • Welke trends voorzie jij in de toekomst voorbij te komen jouw branche?

Naast alle digitale veranderingen verandert de gast met zijn of haar verwachtingen in dezelfde snelheid. De kunst is om vanuit een sterke identiteit hier constant op te anticiperen, waarde toe te voegen en vanuit oprecht contact de WOW-factor te realiseren.

 • Welke uitdagingen wil jij nog graag aangaan?

Ik heb er nog wel een paar op mijn lijstje staan…!

 • Met welke wijze uitspraak, tips, cliff hanger wil jij mee afsluiten?

Heb lef, wees jezelf, durf te dromen, play the game and enjoy!

    Kom in contact met Poleanne:

    Reacties

    Reacties

    No Comments

    Sorry, the comment form is closed at this time.