HTDE

HotelloTOP Deutschland Jahrestreffen 2015

Op 20 januari j.l. vond alweer de 3e editie plaats van het HotelloTOP Deutschland Jahrestreffen onder het thema: “Top oder Flop – Herausforderungen unserer branche”.
Het evenement wordt in samenwerking met de prestigieuze hotelschool WIHOGA Dortmund georganiseerd.

Verschillende sprekers deelden hun visie over hoe we met de uitdagingen moeten omgaan in de Hospitality branche. Elke dag kampt ieder van ons met uitdagingen, die zo snel mogelijk beheerst moeten worden. Hoe wij hiermee omgaan en hoe wij deze oplossen, is meestal afhankelijk van de ervaring en persoonlijke houding. Het is echter bijzonder moeilijk, wanneer het niet alleen individuele personen betreft, maar een hele industrie!

De aanpassingen aan toekomstige generaties, demografische ontwikkelingen, de constante verandering te wijten aan het hoge tempo en het gebrek aan besef van waarden, onder andere, de uitdagingen van de horeca. Op individueel niveau, krijgen we hier op een lange-termijn geen perspectief op! De uitdagingen binnen onze industrie kunnen alleen samen worden opgelost. In bijna elke uitdaging zitten waardevolle mogelijkheden aan vast. Wanneer we dit samen realiseren, elkaar inspireren elkaar en direct beginnen met de aanpak, dan zijn we op de goede weg zijn voor de toekomst. Zowel de harmonieuze mix van traditie en innovatie, en de noodzakelijke motivatie spelen hierin een belangrijke rol.

Sprekers
Gerhard Bruder | Präsident Institute of Culinary Art
Marco Nussbaum | Co-founder & CEO Prizeotel
Johannes Adams | Archtekt und Inhaver Hotel The New Yorker
Björn Bohlen | Initiator Talentsharing

(Voor meer informatie: www.hotellotop.de)

HTDE2

Bekijk hier de foto’s.

 

Reacties

Reacties

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.