Linda Giebing verkozen tot Hotello of the Year 2017

“Mensen maken het verschil tussen goed en fantastisch”

Tijdens het HotelloTOP Year Event 2017, dat plaatsvond op woensdag 11 januari in RAI Amsterdam, is Linda Giebing verkozen tot Hotello of the Year 2017. Deze prestigieuze award wordt ieder jaar uitgereikt aan een Hotello die onderscheidend heeft gepresteerd binnen óf buiten de gastvrijheidsbranche. Linda won, naast de eeuwige roem, een tegoedbon van New Tailor en een reis naar London. Hier zal zij deelnemen aan de 2e editie van HotelloTOP UK in oktober van dit jaar.

De verkiezing
De Hotello of the Year Award is een verkiezing voor alumni van Hotel Management Scholen die een stempel hebben gedrukt op het bedrijfsleven en worden herkend én erkend als een echte Hotello met de kernwaarden; gastvrij, energiek, sociaal vaardig, inventief en pragmatisch, ambitieus en met een grote werklust. Dit jaar werden meer dan 60 Hotello’s genomineerd, welke door de selectiecommissie zijn teruggebracht tot een TOP 10. Zij hebben een video-pitch opgenomen en enkele vragen beantwoord om de motivatie kracht bij te zetten. De met zorg geselecteerde jury heeft na lang wikken en wegen besloten dat er dit jaar maar liefst 4 finalisten waren: Robert Melaard (HMSM’92) van Gastvrij Rotterdam, Linda Giebing (HHL’00) van DoubleTree Resort by Hilton Penang, Eveline Noort (HTH’08) van Le Méridien Piccadilly en Dick de Graaff (HMSM’95) van Passenger Terminal Amsterdam.

De finalisten hebben de kans gekregen zich op het podium voor te stellen aan het publiek. Jammer genoeg konden er twee finalisten niet bij zijn. Zij zijn voorgesteld door Wenda Kielstra van Consumatics en Hotello of the Year 2016 Maartje Nelissen van The Food Line-up. De aanwezigen werden gevraagd om te stemmen op hun favoriet. Deze stemming in combinatie met de stemmen van de vakjury en het resultaat van de online stemming, zorgde ervoor dat Linda de concurrenten achter zich liet.

De winnares
Linda Giebing won de prestieuze award dankzij haar werk voor Hilton: als jongste vrouwelijke General Manager voor Hilton in Azië zet zij zich in voor de ontwikkeling van vrouwen in een management positie. Ik wil graag dat de beste mensen met de grootste passie bijzondere ervaringen kunnen creëren voor gasten, voor de omgeving en voor zichzelf”, aldus een vereerde Linda.

Reacties

Reacties

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.