Short Stay Group ontvangt prestigieuze ISAAP accreditatie
“Short Stay Group levert een product van hoge kwaliteit!”

Amsterdam, donderdag 1 juni 2017 – Short Stay Group Amsterdam is officieel geaccrediteerd door de ‘Association of Serviced Apartment Providers’ (ASAP). De accreditatie is de meest onderscheidende certificering in de snel groeiende ‘serviced apartments’ branche. Short Stay Group Amsterdam biedt op dit moment meer dan 300 karakteristieke appartementen te huur aan in Amsterdam, onder de namen Short Stay Reservations en YAYS Concierged Boutique Apartments. De ISAAP NL certificering garandeert dat Short Stay Group Amsterdam de hoogst mogelijke kwaliteit biedt betreffende accommodatie, service, comfort, privacy en misschien wel het belangrijkste; gezondheids- en veiligheidsnormen ten behoeve van het welzijn van gasten.

Uitmuntende gezondheids- en veiligheidsprocedures
De ‘Association of Serviced Apartments Providers’ prees de voortreffelijke gezondheids- en veiligheidsprocedures, digitale documentatie en het uitgebreide gastenboek, welke een compleet overzicht van alle voorzorgsmaatregelen voorschrijft en wat te doen in een noodsituatie. Ook de aangeboden diensten werden getoetst, waarin Short Stay Group Amsterdam duidelijk heeft laten zien dat het succes in de details zit wanneer het gaat om het aanbieden van een ‘tweede thuis’.

Stephen Martin, Managing Director van het ’International Serviced Apartment Accreditation Process’ (ISAAP): “We zijn blij dat we Short Stay Group Amsterdam mogen feliciteren met het behalen van de ISAAP NL accreditatie. Het onafhankelijke, wereldwijde accreditatie programma voor bedrijven in de serviced apartment industrie garandeert dat Short Stay Group Amsterdam een product van hoge kwaliteit levert en goede service aan hun gasten verleend. Maar zij kunnen ook verzekeren dat ze alle relevante gezondheids- & veiligheidsprocedures en wettelijke bepalingen naleven en daardoor instaan voor een veilig en fijn verblijf in de serviced apartments.”

ISAAP NL
Peter Heule, CEO Short Stay Group: “We voelen ons zeer vereerd de ISAAP NL certificering te mogen ontvangen. De Short Stay Group & YAYS teams hebben zich op bewonderingswaardige wijze toegewijd aan het behalen van deze toonaangevende certificering en ik ben trots dat zij op deze wijze worden beloond! Onze concepten focussen zich op het bieden van een ‘tweede thuis’ voor onze gasten. We willen dat ze zich, al is het maar voor even, bewoner van de stad voelen. Het bieden van service van hoge kwaliteit in een veilige omgeving is daar een zeer belangrijk onderdeel van.”

Over Short Stay Group
Short Stay Group, opgericht in 2008, is een van de grootste serviced apartment aanbieders in Europa en beheert meer dan 500 serviced apartments in Amsterdam, Parijs en Barcelona. De uitgebreide kennis van het internationale team, gevestigd op het hoofkantoor in Amsterdam en de kantoren in Parijs en Barcelona, vormt de ideale basis om het concept binnen 5 jaar verder uit te kunnen breiden naar tenminste 5 andere grote steden in Europa.

Reacties

Reacties

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.