Twin Peaks Hospitality kiest CSU als nieuwe schoonmaakpartner

UDEN, 1 mei 2017 – Vanaf februari verzorgt CSU het schoonmaakonderhoud voor Hotel Beaumont en Hotel The Dutch in Maastricht. Twin Peaks Hospitality, het familiebedrijf achter deze hotels, en CSU zijn een meerjarige samenwerking aangegaan.

De optimale kwaliteit- en servicebeleving die CSU biedt, is voor eigenaren Christophe en Jean-Marc Beaumont beweegreden om samen te werken. Het contract omvat de schoonmaak van kamers en de verzorging van linnen.

Hotel Beaumont is gevestigd in een monumentaal pand in de trendy buurt Wyck. De stijlvolle kamers en gemeenschappelijke ruimtes zijn modern met behoud van het karakter van het pand. Beaumont staat voor klassieke allure gecombineerd met comfort, service en gastvrijheid. Het lifestyle hotel The Dutch telt 49 kamers en ligt in dezelfde wijk als Beaumont. Elke kamer is individueel ontworpen en beschikt over moderne faciliteiten. Christophe Beaumont: “Wij waren direct overtuigd van CSU als meest geschikte schoonmaakpartner, met name vanwege het personeelsbeleid, de trainingsprogramma’s en de begeleiding die CSU biedt aan zijn medewerkers. Dankzij hun kennis over hospitality verwachten wij dat het team van CSU in staat is om ons op schoonmaakgebied volledig te ontzorgen.”

Over CSU
CSU kwam in 2016 uit het jaarlijkse onderzoek van MT100 als meest gewaardeerd schoonmaakbedrijf van Nederland uit de bus. CSU is vanuit 30 vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Eindhoven, Rijswijk en Barendrecht. CSU biedt werk aan 12.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk en de CO2-prestatieladder. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van Golden Service MVO Award 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Het bedrijf ontving diverse keren het predikaat Best Managed Company. In 2017 werd CSU voor het vierde jaar op rij gecertificeerd als ‘Top Employer Nederland’. Meer info op www.csu.nl.

Reacties

Reacties

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.